top of page
m3.jpeg

ALR is uw specialist in airco voor uw wagen in Beringen / Paal

airco auto Paal

Een auto airco voor een aangename temperatuur in uw voertuig

Wie heel wat tijd in de wagen spendeert, kijkt niet altijd met plezier uit naar die dagen waar een hittegolf het land teistert. Vaak zijn er zelfs al geen extreem hoge temperaturen nodig om het comfort in uw wagen drastisch te doen dalen. Er is niets leuks aan de beklijvende warmte in uw wagen als deze in de zon heeft gestaan. En het is niet gezond voor uw kinderen, uw huisdier, uw passagiers en uzelf. Kies daarom voor de installatie van een inbouw auto airco. Met een inbouw airco creëert u een aangename en comfortabele temperatuur in uw wagen voor alle inzittenden. ALR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen van airco’s in auto’s en beschikt over de nodige expertise voor de installatie. Onze kits zijn tevens ideaal voor wie regelmatig hondenvervoer doet met zijn wagen.

Inbouw airco voor alle types voertuigen

ALR in Beringen heeft een groot assortiment aan airco kits voor diverse types voertuigen. Zo hebben we inbouw airco kits voor personenwagens, bestelwagens, caravans, vrachtwagens, oldtimers en meer. We bieden niet alleen aircosystemen van gereputeerde merken, maar u kunt ook bij ons terecht voor de installatie ervan. Met onze expertise zorgen we ervoor dat het hele systeem professioneel ingebouwd is en helemaal naar behoren werkt. Voor het plaatsen van een airco in een vrachtwagen kiezen we voor een standairco die als voordeel heeft dat de motor niet moet draaien. Door de lucht te koelen en te ontvochtigen kunt u alsnog genieten van een goed afgekoelde vrachtwagencabine.

Airco specialist: Installatie, onderhoud, reinigen en bijvullen

ALR, uit Beringen Limburg, heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het installerenonderhouden (reinigen, vullen / bijvullen R134a en R1234yf) en herstellen van aircosystemen in alle voertuigen (o.a. personen auto's, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen, mobilhomes, landbouwmachines enzovoort).

Airco Auto laten inbouwen

Auto's

Bestelwagens

4X4

Grondverzetmachines

Heftrucks

Industriële voertuigen

Oldtimers

Vrachtwagens

Landbouwmachines

Autobussen

Mobile homes

Camper & caravans

ALR Limburg
Alex
Autoclima
airco auto Beringen

Airconditioning kits

Wij hebben een groot aantal airco kits voor personenwagens, bestelwagens, caravan, vrachtwagens en grondverzetmachines.

Naast de standaard airco-sets voor personenwagens, kunt U bij ons ook terecht voor de inbouw van aircosystemen in speciale voertuigen, van oldtimers tot bouwmachines.

Standairco

Speciaal voor vrachtwagens

De enige standairco voor in de vrachtwagencabine. Deze Fresco Plus is een echte airco die koelt en ontvochtigt, het is geen waterkoeler!

Overnachten in een warme vrachtwagencabine is geen pretje, zelfs al heeft de vrachtwagen airco want, de motor de ganse nacht laten draaien is meestal geen optie.
Deze standairco werkt de ganse nacht terwijl u rust en... zonder dat de motor moet draaien!
De ramen kunnen gesloten blijven, wat toch een bijkomende veiligheid is
.

airco auto bijvullen Paal

Rear A/C

In bijvoorbeeld ambulances of voor dierenvervoer kan men achter in de laadruimte een rear/achter verdamper bijplaatsen om ook deze ruimte te koelen.

Bus airco

Meer info volgt

Aircocontrole

Het is raadzaam om 1 maal per jaar uw airco te laten controleren door een gespecialiseerde aircowerkplaats. De beste tijd voor zo’n controle is het voorjaar, voor het echt warm wordt.

Wat houdt aircocontrole in?

  • Nazicht van de belangrijkste componenten op slijtage

  • Lekdetectie met lekzoeker

  • Controle op de hoeveelheid koelmiddel R134a of R1234yf, want wanneer er onvoldoende koelmiddel in het systeem is, kan er aanzienlijke schade ontstaan (compressor wordt onvoldoende gesmeerd,…)

  • Meting en controle van de temperatuur en drukken


Een regelmatige controle kan je veel geld besparen en een herstelling aan uw airco langer uitstellen.

airco auto bijvullen Beringen 1
airco auto Paal 2

Herstellingen aan de airconditioning van uw wagen of voertuig

Functioneert uw airco niet meer naar behoren?

Maak een afspraak en kom bij ons langs in Beringen (Limburg) met uw auto of voertuig. Onze vakmensen zullen snel, een correcte, diagnose kunnen stellen.
Hierna kunnen we u een vrijblijvende offerte maken om deze te herstellen.
De meest courante wisselstukken, van diverse merken, hebben we op voorraad.
Onderdelen welke we niet stockeren zijn op korte tijd leverbaar.
Wenst u de herstelling toch liever niet te laten uitvoeren? Geen probleem, dan wordt u enkel het diagnoseloon aangerekend.

Stel niet uit tot het warm is om uw airco te laten controleren of herstellen!

Waarom kiezen voor een airco in uw auto of ander voertuig?

Airconditioning is een koelsysteem dat het standaard gemonteerde verwarmingssysteem aanvult om het wageninterieur volledig te climatiseren. Met zo’n ingebouwd airconditioningsysteem is het mogelijk in de wagen onder alle weersomstandigheden een aangename atmosfeer te scheppen, tot algeheel comfort van alle inzittenden, wat uiteraard de veiligheid van de bestuurder en van de passagiers ten goede komt (mindert ongevalrisico’s). 

 

Dankzij airco kan men :

  • Zomer en winter rijden met alle ramen gesloten (geen windgeruis,…) 

  • Stof, warmte, lawaai en uitwendige geuren elimineren. Airco koelt, haalt vocht uit de lucht en houdt de lucht vrij van stof en micro-organismen. Airco is dus goed voor de gezondheid en voor mensen met allergieën (bv. hooikoorts). 

  • Rijvermoeidheid verminderen. Men blijft fris en alert. 

  • Wegveiligheid en rijcomfort verhogen (ontspannen rijden). In de natte herfst- en wintermaanden beslaan de ruiten niet..

airco auto bijvullen Beringen 3

ALR nv houdt uw airco in topconditie

Laat uw airco op tijd controleren, bijvullen en reinigen. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties met bijkomende kosten en vieze geurtjes.
Bij ALR nv kunt u terecht voor het bijvullen van koelmiddel (koelgas R12, R134a en het nieuwe gas R1234YF), lekdetectie en alle reparaties en onderhoud


Wij beschikken over de meest moderne aircoservice-apparatuur, gereedschappen en serviceproducten en wij werken samen met de grootste aircofabrikanten om aan prijsgunstigere origineel vervangende onderdelen te komen, zoals o.a. compressors, condensors, verdampers, filter drogers, slangen en aluminium pijpen, enzovoort.

In ons uitgebreid magazijn hebben wij van de meeste merken (origineel en nabouw) de courantste onderdelen in voorraad. Een airco specialist nodig voor het installeren, onderhouden, bijvullen of reinigen van uw airco? Contacteer dan ALR! 

airco auto bijvullen Beringen 3

ALR nv plaatst, onderhoudt en herstelt uw airco vakkundig

Onze grootste troef is ongetwijfeld het uitstekende serviceaanbod, waarbij de klant altijd centraal staat. ALR nv uit Limburg staat niet enkel garant voor sterke service, maar ook voor kwaliteitsvolle onderdelenlevering.
Bovendien voeren wij het airco onderhoud en de herstellingen van aircosystemen op grondverzetmachines ter plaatse uit.

 

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte!.

Wilt u een airco laten plaatsen in uw voertuig?
Neem contact met ons op voor een offerte. 

bottom of page