Specialist Auto airco en andere voertuigen

Airco specialist: Installatie, onderhoud, reinigen en bijvullen

ALR, uit Beringen Limburg, heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het installeren, onderhouden (reinigen, vullen / bijvullen R134a en R1234yf) en herstellen van aircosystemen in alle voertuigen (o.a. personen auto's, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen, mobilhomes, landbouwmachines enzovoort).

Waarom kiezen voor een airco in uw auto of ander voertuig?

Airconditioning is een koelsysteem dat het standaard gemonteerde verwarmingssysteem aanvult om het wageninterieur volledig te climatiseren. Met zo’n ingebouwd airconditioningsysteem is het mogelijk in de wagen onder alle weersomstandigheden een aangename atmosfeer te scheppen, tot algeheel comfort van alle inzittenden, wat uiteraard de veiligheid van de bestuurder en van de passagiers ten goede komt (mindert ongevalrisico’s). 


Dankzij airco kan men :
  • Zomer en winter rijden met alle ramen gesloten (geen windgeruis,…) 
  • Stof, warmte, lawaai en uitwendige geuren elimineren. Airco koelt, haalt vocht uit de lucht en houdt de lucht vrij van stof en micro-organismen. Airco is dus goed voor de gezondheid en voor mensen met allergieën (bv. hooikoorts). 
  • Rijvermoeidheid verminderen. Men blijft fris en alert. 
  • Wegveiligheid en rijcomfort verhogen (ontspannen rijden). In de natte herfst- en wintermaanden beslaan de ruiten niet..
  auto airco onderhoud - Lummen

  ALR nv houdt uw airco in topconditie

  Laat uw airco op tijd controleren, bijvullen en reinigen. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties met bijkomende kosten en vieze geurtjes.
  Bij ALR nv kunt u terecht voor het bijvullen van koelmiddel (koelgas R12, R134a en het nieuwe gas R1234YF), lekdetectie en alle reparaties en onderhoud


  Wij beschikken over de meest moderne aircoservice-apparatuur, gereedschappen en serviceproducten en wij werken samen met de grootste aircofabrikanten om aan prijsgunstigere origineel vervangende onderdelen te komen, zoals o.a. compressors, condensors, verdampers, filter drogers, slangen en aluminium pijpen, enzovoort.

  In ons uitgebreid magazijn hebben wij van de meeste merken (origineel en nabouw) de courantste onderdelen in voorraad. Een airco specialist nodig voor het installeren, onderhouden, bijvullen of reinigen van uw airco? Contacteer dan ALR! 

  Airco plaatsen - Houthalen

  ALR nv plaatst, onderhoudt en herstelt uw airco vakkundig

  Onze grootste troef is ongetwijfeld het uitstekende serviceaanbod, waarbij de klant altijd centraal staat. ALR nv uit Limburg staat niet enkel garant voor sterke service, maar ook voor kwaliteitsvolle onderdelenlevering.
  Bovendien voeren wij het airco onderhoud en de herstellingen van aircosystemen op grondverzetmachines ter plaatse uit.


  Bel of mail ons gerust voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte!.

  Auto airco specialist nodig voor installatie, reinigen, bijvullen of herstellen van de airconditioning van eender welk voertuig? Of zoekt u een airco installateur om een gebouw of woning te koelen?  Bel of e-mail ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte