Specialist Auto airco en andere voertuigen

Airco specialist: Installatie, onderhoud, reinigen en bijvullen

ALR, uit Beringen Limburg, heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het installeren, onderhouden (reinigen, vullen / bijvullen R134a en R1234yf) en herstellen van aircosystemen in alle voertuigen (o.a. personen auto's, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen, mobilhomes, landbouwmachines enzovoort).

Waarom kiezen voor een airco in uw auto of ander voertuig?

Airconditioning is een koelsysteem dat het standaard gemonteerde verwarmingssysteem aanvult om het wageninterieur volledig te klimatiseren. Met zo’n ingebouwd airconditioningsysteem is het mogelijk in de wagen onder alle weersomstandigheden een aangename atmosfeer te scheppen, tot algeheel comfort van alle inzittenden, wat uiteraard de veiligheid van de bestuurder en van de passagiers ten goede komt (mindert ongevalrisico’s). 


Dankzij airco kan men :

  • Zomer en winter rijden met alle ramen gesloten (geen windgeruis,…) 
  • Stof, warmte, lawaai en uitwendige geuren elimineren. Airco koelt, haalt vocht uit de lucht en houdt de lucht vrij van stof en micro-organismen. Airco is dus goed voor de gezondheid en voor mensen met allergieën (bv. hooikoorts). 
  • Rijvermoeidheid verminderen. Men blijft fris en alert. 
  • Wegveiligheid en rijcomfort verhogen (ontspannen rijden). In de natte herfst- en wintermaanden beslaan de ruiten niet..
Airco onderhoud

ALR nv houdt uw airco in topconditie

Laat uw airco op tijd controleren en reinigen. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties en vieze geurtjes.
Bij ALR nv kunt u terecht voor het vullen van koelmiddel (koelgas R12, R134a en het nieuwe gas R1234YF), lekdetectie en alle reparaties en onderhoud


Wij beschikken over de meest moderne aircoservice-apparatuur, gereedschappen en serviceproducten en wij werken samen met de grootste aircofabrikanten om aan prijsgunstigere origineel vervangende onderdelen te komen, zoals o.a. compressors, condensors, verdampers, filter drogers, slangen en aluminium pijpen, enzovoort.

In ons uitgebreid magazijn hebben wij van de meeste merken (origineel en nabouw) de courantste onderdelen in voorraad. Een airco specialist nodig voor het installeren, onderhouden, bijvullen of reinigen van uw airco? Contacteer dan ALR! 

Airco plaatsen

ALR nv plaatst, onderhoudt en herstelt uw airco vakkundig

Onze grootste troef is ongetwijfeld het uitstekende serviceaanbod, waarbij de klant altijd centraal staat. ALR nv uit Limburg staat niet enkel garant voor sterke service, maar ook voor kwaliteitsvolle onderdelenlevering.
Bovendien voeren wij het onderhoud en de herstellingen van aircosystemen op grondverzetmachines ter plaatse uit.


Bel of mail ons gerust voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte!.

Airco specialist nodig? Bel of e-mail ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte