top of page
Image by Avi Richards

REAR A/C HONDENTRANSPORT DOOR ALR IN LIMBURG

Hondenvervoer? Laat de temperatuur niet hoog oplopen

De temperatuur in een voertuig kan bijzonder snel oplopen, ook wanneer het buiten niet uitzonderlijk warm is. Honden zijn geen fan van warme voertuigen met slechte ventilatie. Ook al zou u het misschien niet onmiddellijk vermoeden, het standaard koelsysteem in uw voertuig is onvoldoende uitgerust om uw hond koel en comfortabel te houden. Uw voertuig is vaak niet ontworpen om de achterkant doeltreffend te ventileren en voldoende frisse lucht te leveren. Uw hond zal al snel tekenen van ongemak vertonen en beginnen hijgen, vermoeid en uitgeput geraken: we moeten u niet vertellen dat dit een situatie die u wil vermijden. Tijd om ALR in te schakelen voor een inbouw aircosysteem voor uw hondenvervoer!

Transportkoeling volledig uitgerust voor uw hond

Wie honden vervoert, wilt er 100% op kunnen vertrouwen dat ze probleemloos op hun bestemming kunnen aankomen, ook wanneer het om een langere autorit gaat, u in een file verzeild geraakt of wanneer u tijdens een tussenstop uw voertuig verlaat. ALR kan daarvoor zorgen, met rear A/C hondentransport. Met vakmanschap en een professionele klantenservice bouwen airconditioning in om uw huisdier in alle comfort en veiligheid te vervoeren tijdens jullie reis. Onze koelsystemen zijn de beste in prijs/kwaliteit.

airconditioning Paal

Wij lossen uw hondentransporteisen in

ALR is niet alleen vertrouwd met transportkoeling voor medicijnen, voedingswaren en geconditioneerd transport voor andere temperatuurgevoelige goederen, we zijn ook gespecialiseerd in hondentransport en vervullen uw specialistische transportwensen. Zo bieden we koeloplossingen op maat voor uw voertuig en voor uw passagier(s)!

Image by Avi Richards

Op zoek naar een passende oplossing voor uw hondentransport?
Contacteer ALR meteen voor een gratis offerte!

bottom of page