Isolatie bestelwagens en isotherme kasten

Isolatie

Wij bij ALR nv in Beringen (Limburg) bieden u een isolatiepakket, klasse FNA, met volgende kenmerken : 

  • Isotherme cel, bestaande uit verschillende modulaire elementen, die in elkaar worden gemonteerd, zonder aanpassingen aan de structuur van de wagen.
  • De isolatie bestaat uit witte sandwich polyester-polyurethaanplaten.
  • Door zijn concept is het onmogelijk dat zich condensatie vormt tussen de isolatie en het koetswerk van het voertuig.
  • De vloer is grijs getint en afgewerkt met een lichte anti-slip. (rijstkorrelmotief)
  • Deurdrempels worden voorzien. 
  • Binnenverlichting en waterafloop worden voorzien..

Isotherme kasten

Voor bepaalde toepassingen is het niet wenselijk om de volledige laadruimte van de bestelwagen te koelen, maar slechts een gedeelte. Noodzaak aan verschillende temperaturen, nog een gedeelte laadruimte nodig voor niet te climatiseren goederen, enz. Zoals o.a. bedrijven die bereide maaltijden vervoeren, waarbij er zowel warme als koude gerechten kunnen voorkomen.

Hier kunnen onze thermoboxen een oplossing bieden. Deze maatwerk, geïsoleerde kasten worden in de laadruimte gemonteerd en kunnen, al naargelang de behoeften, op verschillende manieren afgewerkt worden. Een of meerdere deuren; een lage kast kan met een werkblad afgewerkt worden; montage aan de achterdeuren of zijdeur, kortom er zijn diverse mogelijkheden.
Deze kasten kunnen van een koeling of verwarming voorzien worden, desgewenst in twee compartimenten, een warm en een koud.
Een bijkomend voordeel is dat deze thermoboxen, grotendeels kunnen worden overgebouwd in een ander voertuig, zodat u niet de volledige isolatiekost moet herinvesteren.

Bel of e-mail ons voor meer informatie over de isolatie van bestelwagens en vrachtwagens of vraag vrijblijvend een offerte!