Koelgroep

Vervoert u voedsel, bloemen, medicijnen of andere temperatuurgevoelige goederen? Dan hebt u een prima transportkoelsysteem nodig. ALR nv in Beringen (Limburg) heeft een uitgebreid gamma aan koelsystemen voor bedrijfsvoertuigen en bestelwagens
Want een betrouwbaar transportkoelsysteem is essentieel om ervoor te zorgen dat kwetsbare lading in perfecte conditie wordt afgeleverd.

Gekoeld transport

Een koelauto is de ideale manier om uw versproduct van A naar B te vervoeren. Ieder type bestelauto is om te bouwen tot een koelauto. Denk hierbij aan de bestelautomerken: Mercedes Benz Vito en Sprinter, Volkswagen transporter en Crafter, Iveco Daily, Fiat Ducato, Ford Transit, Ford Transit Connect, Renault Traffic en Master, Opel Movano en vele andere type bestelauto's. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor onder andere vers-, farmaceutische en bevroren producten. Onze koelwagens vertegenwoordigen oplossingen die zijn ontwikkeld volgens de eisen van onze klanten. Voor ieder type bestelwagen hebben we op maat gemaakte isolatiepakketten beschikbaar.

Ons gamma

Bel of e-mail ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte!